Lidt om mig

Galleri-CDahl

Christina Dahl


Autodidakt kunstner

Født: 1967

Det er lysten der driver værket


Efter flere år at have kigget på malerier i  almindelighed, og haft meget svært ved at finde nogle jeg fandt ro i… begyndte jeg selv at male.

Malerierne er malet med akryl, kul, akvarelfarver, sand, te m.m.

Mange af malerierne virker rolige og afstressende, og i mange af malerierne er der et særpræg eller en historie gemt. Ofte skal man helt tæt på maleriet, for at se disse ting, og for at opnå denne sanseoplevelse.


Når jeg maler, har jeg ofte en ide malerierne bliver bygget op omkring. Maleriernes karakter bliver dog tit ændret, som arbejdet skrider frem. Derudover eksperimenterer jeg meget med både motiv, farver og materialer.

Årstidens farver og stemning ligger ofte til baggrund for, hvordan mine malerier bliver. Ideerne til malerierne , kommer ofte fra naturen eller fra skulpturer fra bybilledet .

Jeg skal selv have en følelse af ro, når jeg ser på  det færdige arbejde. Mange gange har jeg lavet  en serie "ens" malerier, så hvis man ønsker lidt symmetri i hjemmet, er der mulighed for det

.

Mange af malerierne er bygget op af flere lag, eller jeg har brugt andet materiale for at give værket struktur, dybde, personlighed og til tider et lidt råt udtryk.

Titlerne på mine malerier kan være en ledetråd. Men egentlig ville jeg helst undgå titler, da vi mennesker jo ikke opfatter tingene ens, og derfor ikke altid får de samme ting ud af en film eller historie - hvilket jo også gælder maleriet.

© Copyright. All Rights Reserved.